Om os

om care pension og forsikring

Vi er her for din tryghed

Pension og sundhedforsikringer er en uafhængig forsikringsmægler virksomhed indenfor pension og erhvervsforsikringer.

Vi er uddannet fra forsikringsakademiet som grundlag for vores viden og har opbygget mange års erfaring fra forsikringsverdenen både som ansatte i forsikringsselskaberne og som forsikringsmæglere, enten som selvstændig eller ansat.

Den generelle uddannelse indenfor den finansielle sektor har fokus på afsætning af fonde og produkter med uigennemsigtige pris- og omkostningsstruktur til fordel for de finansielle sektorer.

Vores viden bruger vi til skabe transparents til fordel for kunderne, som derved sikres optimale opsparings- og forsikringsløsninger.

 

Ved at anvende os og vores modeller, som er opbygget og udviklet siden 1985, skaber vi værdi for vores kunder.

I tæt dialog og rådgivning med vores kunder skabes overblik over forsikrings- og pensionsordningen, så du til enhver tid kender dine muligheder.

Vi er som rådgivere for vores kunder altid til at få fat i når behovet opstår.

 

Vi sikrer, at du får de ydelser du er berettiget til fra forsikringsselskaberne og hjælper til at forstå et evt. afslag.

Som forsikringsmæglere er vi omfattet af regler om forsikringsformidling, som blandt betyder, at vi har en ansvarsforsikring, som sikrer dig i tilfælde af at vi har lavet en fejl.

Book et uforpligtende møde

Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.