Erhverv Sundhedsforsikringer

Erhverv Sundhedsforsikringer

Gavner den enkelte, firmaet og samfundet

Næsten 2 mio. danskere har en sundhedsforsikring, og de fleste har den gennem deres arbejdsgiver. Kun offentligt ansatte er undtaget denne dækning, og derfor kan man i en sådan situation finde det nødvendigt at tegne en privat forsikring.

 

En sundhedsforsikring omfatter bl.a. mindre operationer samt psykologisk behandling, og fungerer derfor som et supplement til det offentlige sundhedsvæsen. Rammes man af fysiske eller psykiske helbredsproblemer, er udredning og behandling afgørende, fordi det giver de bedste forudsætninger for hurtigt at vende tilbage på arbejdspladsen. Netop det kan en sundhedsforsikring være med til at sikre.

Vi tilbyder

Firma sundhedsforsikringer

Pension og sundhedsforsikringer vurderer firmaets erhverv sundhedsforsikring. Er der tilfredshed med løsningen og får firmet det ønskede udbytte af dækningerne. Her ser vi på smidighed og evt. forhindringer i brugen af sundhedsforsikringen. Fungerer den som et supplement til det offentlige sundhedsvæsen, så det der ikke kan løses i privat regi stadig, er en del af hjælpen. Får medarbejderne, som rammes af en fysisk eller psykisk lidelse, en hurtig udredning og hurtig behandling og dermed komme snarest muligt tilbage på arbejdspladsen.

 

I analysen indgår lønsomhed, vurdering af dækningsomfang, forebyggende indsats, orientering til medarbejderne om mulighederne.

 

I praksis overtager vi serviceringen med det samme og følger den nuværende dækning. Det giver os mulighed for at lære firmaet og firmaets medarbejdere at kende og evt. overgang til ny løsning kører smidigt uden gene for hverken firmaet eller den ansatte.

Book et uforpligtende møde

Har du spørgsmål til rådgivning om pension, eller vil du vide mere om dine konkrete muligheder? Vi er ekstern rådgiver og står altid klar til at møde dig og finder den bedste løsning for dig eller din virksomhed.