erhverv Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer er til gavn for den enkelte, firmaet og samfundet

Næsten 2 mio. danskere har en sundhedsforsikring. De fleste har den gennem deres arbejdsgiver, og størstedelen af de forsikrede findes blandt gruppen af ufaglærte og faglærte, kun offentligt ansatte er udelukket at disse forsikringer, som så derfor vælger at tegne dem privat.

En erhverv sundhedsforsikring omfatter bl.a. mindre operationer og psykologisk behandling, og fungerer som et supplement til det offentlige sundhedsvæsen. Danskere, som rammes af en fysisk eller psykisk hændelse, bør hurtigt blive udredt, behandlet og komme tilbage på arbejdspladsen. Og det er netop det, som en sundhedsforsikring kan hjælpe til med at sikre.

macbook-2
Group10
Erhverv Sundhedsforsikringer
Vi tilbyder

Firma sundhedsforsikringer

Arbejdsgang

Arbejdsgang

Pension og sundhedsforsikringer vurderer firmaets erhverv sundhedsforsikring. Er der tilfredshed med løsningen og får firmet det ønskede udbytte af dækningerne. Her ser vi på smidighed og evt. forhindringer i brugen af sundhedsforsikringen. Fungerer den som et supplement til det offentlige sundhedsvæsen, så det der ikke kan løses i privat regi stadig, er en del af hjælpen. Får medarbejderne, som rammes af en fysisk eller psykisk lidelse, en hurtig udredning og hurtig behandling og dermed komme snarest muligt tilbage på arbejdspladsen.

I analysen indgår lønsomhed, vurdering af dækningsomfang, forebyggende indsats, orientering til medarbejderne om mulighederne.

I praksis overtager vi serviceringen med det samme og følger den nuværende dækning. Det giver os mulighed for at lære firmaet og firmaets medarbejdere at kende og evt. overgang til ny løsning kører smidigt uden gene for hverken firmaet eller den ansatte.

Erhverv Sundhedsforsikringer
vores fordele

Erhverv Sundhedsforsikringer - nogle grunde til, at du bør vælge os

Samarbejdet mellem Nyegaard og Careforsikring betyder, at du har hele forsikringsløsningen et sted. Pension og sundhedsforsikring har erfaring og ekspertise til at løse opgaver indenfor pension og forsikringer, så du opnår størst mulig værdiskabelse for virksomheden og dens ansatte.

Tjek om du kan blive kunde